U pjesmi 'Prodane duše' ovaj put im se pridružio splitski pjevač i bivši glavni vokal Tutti Fruttija, Alen Nižetić (45). Banana, koja dugi niz godina surađuje s Draženom Zečićem (50), ovim singlom najavljuje novi i dugoočekivani album dueta. U pripremi je još nekoliko singlova no s kojim će hrvatskim glazbenicima još surađivati zasada ne žele otkriti.

Mješovita vokalna skupina Nešpula objavila je svoju prvu autorsku pjesmu „Probudi me“ pod okriljem diskografske kuće Menart. Lijepa, himnična melodija i bogatstvo ljudskog glasa dolaze do izražaja u ovom singlu za koji je tekst napisala Sanja Brnobić, dok je za glazbu i snimanje zadužen Marijan Jelenić iz grupe Nola. 

Ove godine na CMC Festivalu u Vodicama nastupila je i mlada Nina Donelli sa svojom pjesmom ''Ako ako''. Osim energičnim nastupom na predstavljanju pjesme, te koncertom nakon CMC Festivala, Nina nam se i povjerila u par rečenica o svom radu i životu u intervijuu. 

Minea je s grupom Banana udružila snage u novom duetu 'Žena slobodna', te tvrdi da je zaljubljena u tu pjesmu!

Singl "Da se vratiš" zajednička je pjesma Slavonskog kantautora Berny-a i poznate Zadarske Grupe Banana.

Pod šatorom u kaštelu Morosini-Grimani u Savičenti održana je tradicionalna fešta mladoga vina na kojoj je svoja mlada, ali i stara vina, izložilo dvadesetak renomiranih istarskih vinara s područja cijele Istre - Ravalico, Trapan, Franc Arman, Vivoda, Tomaz, Siljan, Bačac, Moscarda, Matić, Zigante, Fameja Matošević, Černeka, Palčić, Jermaniš, Pincin, San Martino, Licul, Sosich, Juričić i OPG Živolić.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su objavili osam albuma prodanih u više od 50.000 primjeraka.

Fažanskom rivom u subotu navečer je u raskošnoj krinolini prošetala carica Sisi, potom austrougarska aristokracija, brojni književnici, znanstvenici i arheolozi.

Mauro Staraj i La Banda na svom su službenom Facebook profilu svojim fanovima dali na glasanje za koju pjesmu žele vidjeti sljedeći videospot, i “Se ću prodat” je pobijedila, pa je tako fanovima i ispunjena želja. Videospot može pogledati u nastavku teksta.

Nakon pa skoro godine dana od prve svirke odlučili su napraviti prvi autorski singl. Ime pjesme je: Leto po Leto. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Dejan Damijanić, a članovi su samo nadodali finese, odnosno kako bi se reklo, šlag na tortu. Sve je snimljeno i oblikovano u MBP (MolajBrekaProductions) u Modrušanima, mixano i masterizirano u MBP2 u Dublinu i Studio L.A. iz Rovinja.