Ove godine na CMC Festivalu u Vodicama nastupla je i mlada Nina Donelli sa svojom pjesmom ''Ako ako''. Osim energičnim nastupom na predstavljanju pjesme, te koncertom nakon CMC Festivala, Nina nam se i povjerila u par rečenica o svom radu i životu u intervijuu. 

Sebe opisuje kao osobu koja radi ono što najviše voli, a to je pjevanje, za koje rado nalazi vremena između posla i studiranja. Najviše nastupa po Sloveniji, a njeni koncerti uvijek su popraćeni sa mnogobrojnom publikom, koja u riječ zna sve njene pjesme. Posebno se sjeća jednog događaja u jednom malom klubu kada ju je jedan momak iz publike uzeo sa bine i dignuo u naručje.

Na CMC Festivalu je nastupila s novom pjesmom ''Ako ako'' koja na youtube-u u nepunih mjesec dana ima preko 700000 pregleda, a publika već zna riječi i te pjesme. Ove godine je izdala svoj debitantski album ''Glazba, ljubav, život'' sa ukupno jedanaest pjesama, uključujući već poznate hitove '' Propala veza'', ''Na moj rođendan'', ''Moje tijelo'' i ostale. Raditi na albumu za nju je bilo posebno zadovoljstvo jer sam naziv albuma ''Glazba, ljubav, život'' zapravo i opisuje nju i njen život, odnosno ljubav prema glazbi.

Najveća potpora u radu joj daje njena obitelj, koja joj osim potpore pruža i puno razumijevanja. Nino srce još uvijek nije zauzeto, a od muškarca svojih snova očekuje da joj se sviđa i da ima razumijevanja za posao koji radi, te da joj daje potporu u tome.

Oduševljavaju je fanovi, i uvijek će izdvojiti vremena za fotografiranje i potpisivanje autograma sa svim fanovima. Nakon CMC Festivala nastavlja radno sa brojnim koncertima po Sloveniji, a budući da je najavila radno ljeto, možemo je očekivati i u našim krajevima. Aktivna je na svim društvenim mrežama, pa najnovije informacije o Nini možete pratiti na njenim profilima. (Nikola PAVLAKOVIĆ/Photo: N.I.P. agencija)

Galerija slika

 
 

 

Poslušajte novu pjesmu Nine Donelli ''Ako ako'':