Nakon pa skoro godine dana od prve svirke odlučili su napraviti prvi autorski singl. Ime pjesme je: Leto po Leto. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Dejan Damijanić, a članovi su samo nadodali finese, odnosno kako bi se reklo, šlag na tortu. Sve je snimljeno i oblikovano u MBP (MolajBrekaProductions) u Modrušanima, mixano i masterizirano u MBP2 u Dublinu i Studio L.A. iz Rovinja.

Da se rad i trud uvijek isplate, dokaz je ovog mladog banda, „Replay banda“. Naime, 3.travnja 2016. izbacili su svoj drugi autorski singl „Iluzija“. Dobra pjesma i spot nikoga nisu ostavili ravnodušnima, jer kako kažu „pjesma je odlično prihvaćena i kritike su više nego pozitivne“.

Pulski kantautor Dean Bakić za sve je svoje stare i nove fanove pripremio novu poslasticu;  riječ je o novom video spotu naziva "Ljubiš me".

U životu je najvažnije raditi ono što voliš a kada to postigneš, onda si uspješan u onom što činiš. To dokazuje i 20-godišnji Luka Brgić, državni i europski prvak u harmonici koji je svoj život posvetio glazbi od koje danas, unatoč tome što ima tek 20 godina, živi.

Lana je ovih dana snimila spot za novu baladu naziva 'Tabu'. Pjevačica je sama, u svom stanu snimila ovaj spot pun emocija, a šminka, frizura, kamera i svjetlo njenih su ruku djelo.

Buzećan Neven Praštalo izdao treću pjesmu i prvi spot. Upravo je izašao spot za Nevenovu najnoviju uzdanicu ''Zlatna prašina''

Kraljice, zvončari i Koktelsi...a ča reć nego Živio Pust 2016 ! Pust je kratak, ni vremena za spat...vreme je za ples, poručuju nam dečki iz ovog autorskog benda iz Opatije, koji je Novu 2016-tu dočekao u Opatiji, potom 01.siječnja u reprizi Dočeka nastupio na Forumu u Puli i dan poslije u Svetvinčentu. Postava benda: Nikola Peršić, Tomi Kresevič, Luka Brgić, Josip Rubinić, Domagoj Pavletić i Vedran Đukić, u novom je spotu dala sve od sebe da vas prenese u maškarano ludilo i najveselije doba godine.

Dosadašnji klavijaturista La Bande, Saša Hajdinić, zaželio se obiteljskog života i mirnijeg tempa, a uzevši u obzir da su Staraj i La Banda u prosincu znali odsvirati i po dva nastupa u jednom danu, znali su da kao zamjena u obzir dolazi samo čovjek koji u tome ima puno ”utakmica u nogama”.

Mejaši su objavili pjesmu 'Idem ja', malo je drugačijeg ritma od onoga na koji je njihova publika navikla. Mejaši dodaju i kako u pjesmi po prvi puta koriste ukulele

 

Najnoviji video uradak iz kreativne radionice Koktelsa je premijerno objavljen u utorak 10. studenog. Nakon niza veselih video uradaka, ovaj put je ekipa iz Koktelsa odlučila pokazati svoju nježniju stranu i za novi singl, odnosno spot, odabrala baladu ‘Ti si moja tajna’ koja je već neko vrijeme prisutna na mnogobrojnim top ljestvicama radijskih postaja diljem Istre i Kvarnera.