Sinoć je obilježen Dan branitelja Primorsko-Goranske županije u Dražicama. Iako je u Dražicama održao koncert prije manje od godinu dana fanovi su ga sa nestrpljenjem opet čekali. Na stadionu se skupio lijep broj ljudi svih generacija.

Lounge club Aruba u Puli u petak navečer bio mjesto u kojem su šetale najljepše djevojke poluotoka.
Drugom pratiljom proglašena je Katja Kliman, prvom pratiljom Sara Stojimanov te na kraju Miss Istarske županije 2015 proglašena je Elena Jung iz Vodnjana.
U zabavnom djelu programa nastupili su plesna skupina AB-original i Antonija Šola koja je i sama bila Miss Istarske županije 1998 godine.

Izbor Miss Istarske županije održati će se 29.svibnja 2015. g. u 21:00h na terasi Lounge cluba Aruba  Šijanska 1 u Puli.
Za izbor Miss Istarske županije natječe se trinaest djevojaka koje su izabrane na castingu 14.svibnja 2015.godine.  Pobjednica će osim vrijednih nagrada dobiti pravo sudjelovanja na finalnom izboru Miss Hrvatske 12.lipnja 2015. godine u Crikvenici.

U organizaciji udruge AMK No Traction iz Pule održati će se automobilski susret Bmw vozila u trajanju od dva dana (30.-31.05.2015). Stoga vas pozivamo na susret kako bi ste bili prisutni s vašom ponudom kao partner udruge. Također će za vas biti organiziran prostor za vašu promociju, a osiguranje će biti tokom cijele noći.

Povodom zatvaranja zimske sezone žminjski disco klub 'The Bar' organizirao je open air koncert u Areni Žminj gdje su nastupili riječki rock bend PleteRi i slavonski hard rock bend Opća Opasnost.

Uglavnom oko srednjih škola, no brašna je po gradu u srijedu pak bilo - pulski su maturanti slavili kraj srednjoškolskog obrazovanja. Donekle, uobičajeno ludiranje po gradu, uz brašno, vodu i jaja bilo je kontrolirano, jer su se svi već od jutra zaputili ispred Rojca, gdje im je ove godine bila organizirana fešta. Upravo je s intencijom da se norijada održi na jednom mjestu - fešta za sve pulske maturante organizirana je u dvorištu ispred Rojca.

U organizaciji Grada Pule i Savjeta mladih Grada Pule u srijedu 20. svibnja na parkiralištu DC Rojc održat će se program za sve maturante povodom završetka još jedne školske godine. Program je danas predstavljen u prostorijama Komunalne palače, a pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović tim je povodom pozvala sve maturante da veselo i odgovorno proslave zadnji dan škole.

Zadarska grupa Banana udružila je snage sa slavonskim slavujem Igorem Delačem u novom duetu ‘Neka samo nebo nama sudi’ za koji su već snimili i spot.

Ukupno 439 uzoraka vina pristiglo je na ocjenjivanje za ovogodišnju izložbu Vinistra koja će se od 10. do 12. svibnja održati u porečkoj dvorani Žatika. Na web-stranicama udruge Vinistra objavljena su imena dobitnika zlatnih, srebrnih i brončanih priznanja.

Na ocjenjivanje u sklopu Svijeta malvazija pristiglo je 189 uzoraka malvazija iz Istre, Italije, Slovenije, Španjolske, Grčke i Portugala. Podijeljene su 24 zlatne i isto tolikosrebrnih medalja. Što se ostalih sorti vina tiče, podijeljene su 23 zlatne medalje, 44 srebrne medalje, 57 srebrnih diploma i 72 brončane diplome.